Onze aanpak

Prodata Healthcare verleent specifiek advies rond het beheer van beeld, geluid en informaticatoepassingen in het medisch proces alsook additionele concepten die een fundamentele ondersteuning vormen in de complexe processen van ziekenhuizen.

prodata onze aanpak

Hoe pakken we dit concreet aan?

Definiëring van de noden

Om een duidelijk inzicht te krijgen in de specifieke behoeften en verwachtingen van het ziekenhuis, wordt er overleg gepleegd met verschillende disciplines.

De verschillende verwachtingen worden opgelijst en na overleg wordt het rapport opgemaakt.

Ontwerp

Vervolgens werkt Prodata Healthcare in functie van de specifieke noden en wensen een architectuur en ontwerp uit alsook de manier van implementeren.

Als integrator verschaffen we steeds een onafhankelijk en open advies aan alle betrokken partijen.

Implementatie

Van bij de start van de implementatie wordt er intern een volledig team opgezet om een professioneel verloop te garanderen. Ervaren consultants met de nodige technische vaardigheden engageren zich om binnen de afgesproken termijnen op te leveren. Zij worden bijgestaan door een projectmanager die samen met alle betrokken partijen de planning en verantwoordelijkheden opstelt en deze nauwlettend opvolgt.

Beheer

Tijdens de implementatiefase worden steeds grondige opleidingen voorzien voor zowel de gebruikers als voor de beheerders. Na de definitieve oplevering ondersteunt Prodata Healthcare u uiteraard verder bij het beheer van de oplossing.

Verschillende support contracten zijn mogelijk.

Nazorg

Jaarlijks wordt er een preventieve nazorg voorzien. Dit onderhoud bestaat uit werkzaamheden gericht op het handhaven van alle functionaliteiten van de oplossing zodat de beschikbaarheid in alle gevallen optimaal gegarandeerd kan worden.

Geïnteresseerd?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben geïnteresseerd in: